top of page
9.jpg
10.jpg
11.jpg

DESIGN TOUCH

O NAMA

Naš način rada obuhvaća sve ono što studio za dizajn interijera treba ispostaviti, ali i puno više od toga; od osmišljavanja budućeg projekta koji će ispunjavati sve želje i potrebe Investitora, do useljenja. Ipak, ono što je najvažnije;

kako bismo olakšali cijeli proces našim klijentima, osigurali smo nabavu i isporuku svih materijala i opreme predviđenih projektom.

FOKUS

Dizajn ne znači samo poslagati namještaj! Zaista započeti proces izrade projekta znači napraviti studiju prostora, proučiti želje klijenta i pronaći najbolja rješenja uklapanja istih u interijer ili eksterijer. To znači da baš svaki detalj unutarnjeg prostora mora biti na svome mjestu, u pravoj proporciji, u pravom obliku i pravoj boji...

KVALITETA

Dizajn interijera je baš popt šaha: svaki potez mora biti promišljen i kreativan. To je razlog zašto posebno nadziremo izvedbu svakog projektiranog detalja kroz sve faze procesa. DESIGN TOUCH pruža finalni rezultat upravo onakav kakav je zamišljen u nacrtu projekta i vizualizacijama.

UŠTEDA

Uz profesionalan pristup, DESIGN TOUCH Vam pruža projektnu dokumentaciju s realističnim albumom cijele 3D vizualizacije i detaljni tehnički nacrt interijera vjeran projektnoj dokumentaciji. Ipak, osim toga nudimo izbor materijala, namještaja i rasvjete... Surađujemo s brojnim tvornicama opreme iz cijele Europe koje kroz možete naručiti kroz našu uslugu, a koje su mahom najkvalitetniji brendovi dostupni na tržištu.

STIL

Svijet ne stoji! Uvijek se kreće baš kao i dizajn...Projekti koje potpisujemo su vezani uz najnovije dizajn-trendove i tehnike izvedbe, a sve u cilju Vašeg optimalnog komfora i fuknkcionalnosti. S DESIGN TOUCH-om i Vi se krećete sa svijetom!

bottom of page