top of page
Search

Kamen po kamen - palača; nove pločice u Ragnove otmjene kolekcijeKao zaljubljenici u kamen, tradiciju i visoku estetiku lako smo se zaljubili i u kolekciju pločica "Eterna" talijanske tvornice Ragno.
Mnogi se u ovome trenutku dvoume pri izboru podnih i zidnih obloga za prostorije poput spavaćih ili dnevnih soba - premda odabir gres porculanskih pločica zvuči kao rizik - definitivno se isplati. Kratkoročno, dugoročno.
Već nekoliko godina polako, ali sigurno, keramičke pločice malih formata tonu u zaborav. Osim što su izašle iz mode, njihova je kvaliteta nemjerljiva sa kvalitetom gres pločica.
Osim toga, kvaliteta uzoraka - estetski - osim strukturalnih osobina samih pločica - ne može se uspoređivati sa običnom pločicom.
Ukoliko tražite pločice koje vjerno utjelovljuju kamen i donose u svaki prostor ambijent toskanske vile, Ragnova kolekcija "Eterna" pun je pogodak.
Pločice iz ove kolekcije izvrsne su kao podloga za svaki stil, a u kombinaciji sa podnim grijanjem podižu spavaće i dnevne sobe, kao i urede na novu razinu - uostalom i one prostorije u kojima smo naviknuli susretati pločice.
Pločice iz ove kolekcije karakteriziraju nježne boje, sanjivi uzorci kamena, elegantni dekori i suptilne teksture.Kontakt za narudžbu: info@design.hr magdalena.modric@design.hr


14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page