top of page
Search

Zen uz prave pločice u dnevnom boravku, na balkonu ili u vrtuBez obzira gradite li oazu mira u vrtu ili u kući, ove pločice prikladne su za oboje.


Radi se o pločicama tvornice Ragno, vodećoj na sceni gres porculanskih pločica, čija je kvaliteta vječna.
Kolekciju „Kalkstone“ karakteriziraju neutralne boje koje eksterijeru jednako kao interijeru daju prirodan izgled; kao da su dvorište i dom isklesani iz jednog komada. Ono što je osobito kod tvornice Ragno je mogućnost biranja između čak sedam (7!) formata pločica.
„Kalkstone“ nudi četiri nježne boje; Grey (siva), Neutral (topla, bež-siva), Sand (pijesak) i White (pješčano bijela).Mogu se naručiti kao mozaici, kao velike pločice bez dekora, unakrsni mozaici…Ne smrzavaju se, ne pucaju, otporne su na mehanička oštećenja, nisu klizave, a možete birati i između „neutralne“ teksture površine za interijer kao i izraženije teksturiranih pločica za eksterijere.
Dotaknimo se još jednom formata pločica; možete birati između sljedećih;

20x20cm

20x40cm

30x30cm

30x60cm

60x60cm

60x120cm

120x120cmOsim klasičnih pločica, u njihovoj ponudi su „Modulo“ i „Freccia“ mozaik pločice koje domu mogu pružiti rustikalan ili čak suvremen, ali uvijek topao dojam.Pločice su dostupne za narudžbu unutar i van projekta.

Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

info@design.hr

mob. 091 1333 773
19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page