top of page
Search

KLOPKA ZA NEODLUČNE; velike odluke pri odabiru vanjskog namještaja



Bez obzira tražite li vrtni namještaj prema pristupačnoj cijeni, estetici ili prema kvaliteti, 10DEKA je brend koji će zadovoljiti sve kriterije.

10DEKA je tvornica vrtnog namještaja koja od 2013. nudi vrhunski proizvod zamamno minimalističkog dizajna. Ovaj put želimo prezentirati kolekciju "Litus";



10DEKA zapravo radi već 30 godina i tek zadnje desetljeće stvaraju pod imenom koje danas znamo kao brend; ipak, današnji namještaj je proizvod niza godina iskustva i akumuliranog znanja.



Iz velike palete njihove ponude za naše projekte često koristimo namještaj u eksterijerima, a njihov suvremeni dizajn savršeno se uklapa u sofisticirane ambijente, dok udobnost i izdržljivost zadovoljavaju svaku potražnju.



Osobito popularan element ove kolekcije je njihov "daybed", ili takoreći "dnevni krevet"; posljednjih nekoliko godina upravo ovaj komad namještaja postao je osobito tražen kada se opremaju vile za najam, ali i kupci koji žele stvoriti poseban kutak za sebe u vlastitim vrtovima pokazuju interes za velikim ležajem za sunčanje ili jednostavno opuštanje.



Kroz godine, barem kroz naše iskustvo, kolekcija "Litus" postala je pečat tvornice 10DEKA, što prate mnogi razlozi.



Uže, koje svaki komad namještaja čini skulpturom, presvlači aluminijske konstrukcije. Dizajn koji se pokazao svevremenim dolazi u tijelu razmetljive kvalitete, a kolekcija pokriva ležaje, stolice, ali i stolove i stoliće.



Velik izbor okvira i ploča za stolove – 16 boja okvira, 20 boja, to jest uzoraka ploča.



Život nam otežava i velik izbor boja i materijala je razlog zbog kojeg je 10DEKA omiljena tvornica – za svaku stolicu, daybed, dvosjed možete birati između 16 boja konstrukcije, 5 boja užeta, 41 boju tekstila za jastuke ili 13 boja umjetne kože.



Topli dani već su nas ugrijali i sam pogled na „Litus daybed“ mami promatrača da se zavali i provede sate sunčanja u dvorištu.



Namještaj je dostupan za narudžbu.


Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

mob. 091 1333 773



16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page