top of page
Search

ŠOKIRALI BISTE SE da znate kako uništavate Vaše kuhinjske uređaje

Vjerojatno ste do sada čuli za šoker i vjerojatno mislite da je to aparat koji svoje mjesto nalazi samo u profesionalnim kuhinjama. Ipak, ako živite u većoj zajednici, priprema hrane pada na najviše dvije osobe, a često i samo jednu… i to ste upravo VI.





Priprema hrane ponekad je zaista pravi zadatak koji iziskuje vrijeme i način života današnjice zahtijeva opskrbu, planiranje i pred-pripremu. Mnogi od nas znaju što je priprema hrane nedjeljom za cijeli tjedan, a ono što nas može frustrirati je smanjena kvaliteta hrane koja se zamrzava, pa odmrzava. Greška koju mnogi rade pri brzini je odlaganje vrele ili tople hrane u hladnjak, ili još gore; zamrzivač, koji ne mijenjamo baš često. Upravo je zbog toga osmišljen ovaj čarobni uređaj.




 

U želji da dosegnemo što optimalniji proces kuhanja; brzina, čistoća, prostornost neki su od naših ciljeva, odlučili smo, polazeći od sebe, potražiti ponudu kuhinjskih aparata koji bi poboljšali kvalitetu života našim klijentima i kupcima kao i nama samima.




 

Brzorashladne uređaje smo počeli nazivati… jednostavno „šokerima“, a mnogi su se sa tim pojmom vjerojatno susreli gledajući Masterchef.




 

Kako bismo bili korak bliže hrani koju pripremaju u Masterchefu, poželjeli smo istražiti uređaj koji eliminira probleme poput uništene teksture hrane, kao i okusa, širenja i rasta bakterija, velikog otpada od hrane, uništene kvalitete hrane kojoj više nije sezona… a jedna od velikih prednosti je sačuvan nedehidriran izgled i tekstura tijesta to jest pekarskih proizvoda.

 



 

Želimo Vas upoznati sa NORMANN brzorashladnim uređajima.

 



 


Izvrsnost u brzom hlađenju i dubokom zamrzavanju za kvalitetu i organizaciju u kuhinji

 

VISOKE PERFORMANSE, NISKA POTROŠNJA

 

Savršena ravnoteža komponenti za hlađenje i optimiziranih toplinskih tokova čine Nortech ekološki prihvatljivim saveznikom. Zahvaljujući svom 20-godišnjem iskustvu u dizajnu i proizvodnji uređaja za brzo hlađenje, Nortech uključuje najbolja rješenja dostupna na tržištu, jamčeći visoku učinkovitost i nisku potrošnju.



FLEKSIBILNOST PROSTORA NA VIŠE RAZINA


Cijela linija može povećati svoj kapacitet zahvaljujući novom konceptu više razina, to jest polica. Držači pladnjeva dizajnirani su tako da omogućuju čak i istovremenu upotrebu Gastronorm 1/1 ili EN 60x40 pladnjeva različitih visina, povećavajući količinu korištenja, bez ugrožavanja protoka zraka i uvijek jamčeći maksimalnu učinkovitost aparata.




Šoker u kuhinji omogućava…

Opsežniji jelovnik za vaše posjetitelje. Dugo očuvajte kvalitetu proizvoda, proširite izbor svojim kupcima i poslužite jela svježa kao da su upravo pripremljena.

 




Sustav brzog hlađenja i dubokog zamrzavanja održava hranu u savršenom stanju mnogo dulje i drastično smanjuje ponavljanje pripreme.

 


Brzo hlađenje i duboko zamrzavanje omogućuju pripremu jela i sirovina unaprijed, potencijalno povećavajući brzinu usluge do 70%.




 

SMANJENJE MIKROBA I BAKTERIJA

Nortech snižava temperaturu jezgre hrane do +3°C, minimizirajući boravak hrane u maksimalnom rasponu rasta bakterija (+60°C do +10°C). Zahvaljujući svojoj brzini, Nortech produljuje vijek trajanja namirnica i jamči maksimalnu zdravstvenu sigurnost.

 


Nevjerojatan je niz mogućnosti koji nudi uporaba šokera; od čuvanja temperature sladoleda, „pročišćavanja“ ribe prije bilo kakve obrade, pripreme za zamrzavanje (od jela koja su sobne temperature do vrelih jela), „regeneracije“ jela iz zamrzivača; odmrzavanja, čuvanja slastica…


Brzorashladni uređaju dostupni su za narudžbu.

Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

mob. 091 1333 773

Kontakt : info@design.hr

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page