top of page
Search

Što je novo u našoj ponudi?
Dvije nove tvornice s kojima radimo su Zeitraum i B-Line.
ZEITRAUM


Zeitraum je brend čiji namještaj zastupa ideje suvremenog dizajna – jednostavnosti, udobnosti, funkcionalnosti, estetske privlačnosti kao i ekološke osviještenosti.Namještaj od punog drva nosi niz vrijednosti i njihova obrada istoga sasvim je nešto drugačije od onoga na što smo naviknuti. Radujemo se raditi sa sjajnim komadima koje Zeitraum ima u ponudi; od kojih je svaki stol, stolica, krevet, klupa, polica – remek-djelo samo za sebe.
Nama su jedna od velikih zanimljivosti njihovi kreveti, o kojima ćemo pisati uskoro – a do tada – za one koji žele znati više, mogu posjetiti Zeitraum na našoj stranici.

B-LINEB-Line je brend koji također zastupa ideje jednostavnosti, udobnosti, funkcionalnosti. Bez obzira tražite li namještaj za dom ili poslovni prostor, ukoliko ste ljubitelj modernih interijera, s nečim ćete se povezati.Možda nekima pomalo nalik na stil Bauhausa dvadesetog stoljeća, B-Line oduševljava oblicima i bojama. Kvaliteta izrade također je presudna pri biranju namještaja, stoga smo ponosni na činjenicu da imamo njihov proizvod u našoj pnudi.U njihovom katalogu možete pronaći sve što ste možda smatrali da nedostaje u ponudi u okolici, jer oblici iz snova i njihova privlačna funkcionalnost osvajaju - police, rasvjetna tijela, stolovi (...), ali ponajviše - sjedeće garniture.

B-Line možda neće pronaći svoje mjesto u BAŠ svakom interijeru; ali za one koji vide vrijednost u dizajnerskom namještaju čiji je svaki materijal, oblik, tekstura, težina, sklopivost - dobro promišljeni, ovi komadi zasigurno će pronaći svoj prostor.
Namještaj je dostupan za narudžbu unutar i van projekta.

Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

info@design.hr

mob. 091 1333 773

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page