top of page
Search

Dug dan na poslu, a Vas čeka masaža u toploj kadi - SVAKI DAN


A ipak trošak vode i struje minimalan.



Ako imate malo slobodnog vremena – onda ga zasgurno želite dobro iskoristiti, misleći pritom i na zdravlje i uzimajući prioritetno u obzir aktivnosti koje će opuštajuće dijelovati na Vaš duh i tijelo.





Posjetili smo Waterwave Spas u Austriji, partnera s kojim surađujemo unutar i van projekta.





Waterwave Spas su uspješna tvornica whirlpool, swimspa bazena te sauna koja uvijek ima snažan lager na raspolaganju s obzirom na veliku potražnju, kvalitetu koja jamči dugovječnost proizvoda koji će pospješiti Vaše zdravlje, ali i uživanje u slobodnom vremenu.






Surađujući s brendom Waterwave Spas, željeli smo našim klijentima i kupcima omogućiti pristup proizvodu koji će uljepšati njihov život onda kada imaju nekoliko slobodnih trenutaka da zaborave na obveze i probleme, prepuste se užitku masaže





u ugodnoj temperaturi whirlpool bazena, da isključe misli u toplini infracrvenih sauna koje imaju niz dobrobiti za zdravlje, kao i swimspa bazena koji nude mogućnost protustrujnog plivanja – mlaznice koje su dobro balansirane plivaču pružaju iskustvo „bezgraničnogplivanja, a ušteda – ako uzmemo trošak izrade a osobito održavanja pravog bazena sličnih dimenzija – zaista je nešto što treba uzeti u obzir.





Ono što Waterwave proizvode čini drugačijima od svega što ste vidjeli na tržištu je nemjerljiva urednost opreme unutar bazena, mogućnost brzog servisa ili zamjene dijelova, brza dostava proizvoda koji se stavljaju u bazen, a osobito jednostavno podešavanje sustava.





Jedna velika razlika koju želimo sljedeći put predstaviti su bazeni koji su SAVRŠENI ZA IZNAJMLJIVAČE – to jest prilagođeni su za vlasnike hotela, apartmana i sličnih objekata, jer onemogućavaju gostu da bilo što podešava sam, a postavke se mogu gasiti ili mijenjati i iz udobnosti doma.





Više o tome sljedeći put – ili

Nas za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na; info@design.hr mob. 091 1333 773 www.design.hr




13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page