top of page
Search

GDJE NESTAJE SMRAD??!



Sudoper je u pravilu najprljaviji dio kuhinje. Bez obzira na nastojanje da kuhinja bude najčišća prostorija u kući, sudoper je uglavnom „zadnja rupa na svirali“ – mjesto u kojem, na kraju čišćenja, operemo ruke ili spužvu.




Koliko uopće možemo očekivati od sudopera? Vjerojatno će zvučati kao magija ako kažemo da možete imati kompozitni sudoper koji je otporan na udarce i ogrebotine, imun na mrlje i toplinu, ali i prljavštinu, izgleda predivno i dolazi u raznim oblicima, sa raznim prednostima dizajna, a ono najmanje uvjerljivo je da čisti zrak. Nastavite čitati kako bi saznali kako Plados sudoperi u tome uspijevaju.





Kompozitne tehnologije sudopera


Telma talijanski sudoperi izrađeni su od inovativnog složenog materijala koji se sastoji od 80% granitnog kvarca i 20% smole. Svi su umivaonici antibakterijski i otporni su na mrlje, udarce, ogrebotine i toplinu.





Antibakterijska zaštita


Sudoper u dodiru s hranom može prenijeti bakterijske infekcije. Plados Telma sudoperi sadrže Microstop antibakterijsku zaštitu, baziranu na prirodnim ionima srebra. Inhibira rast bakterija, smanjujući rizik od trovanja hranom. Uz normalnu kuhinjsku higijenu, vaša će kuhinja biti sigurnije mjesto za pripremu hrane.






Samočisteće površine

Kad se prljavština ne može zalijepiti, mnogo ju je lakše očistiti. Plados Telma sudoperi sadrže UltraClean, tehnologiju koja pomaže kapljicama vode da skliznu. To čini vaš sudoper otpornim na prljavštinu i mrlje i lakim za čišćenje. UltraClean zaštita ugrađena je u strukturu vašeg sudopera, tako da će trajati cijeli život.





Sudoperi za pročišćavanje zraka


Telma sudoperi mogu pomoći u smanjenju neugodnih mirisa u vašoj kuhinji. Sudoperi serije Amanda imaju Ariapuru integriranu u strukturu sudopera. Sadrži titanijev dioksid, prirodno antibakterijsko sredstvo. Ariapura uklanja klice i bakterije, smanjujući mirise na sudoperu i u zraku.




Stoga se čini da postoji određena nepažnja koju si možete priuštiti; odlaganje vrelih posuda, prolijevanje soka od cikle ili vina, a slučajni udarci ili nepažljivo odlaganje noževa na površinu sudopera neće ostaviti oštećenja. Dizajn ovih sudopera omogućit će korisniku jednostavno čišćenje bez obzira na odabranu boju i teksturu, a tehnologija bazirana na titanijevom dioksidu pružiti će pročišćavanje zraka.





Sudoperi i slavine dostupni su preko naše usluge.


Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;



mob. 091 1333 773







29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page