top of page
Search

MARGRES; Pure StoneKolekcija „Pure stone“ tvornice Margres na sasvim drugačiji način pruža dojam kamenih obloga u prostoru, ali i velik izbor formata. Ipak, ono što zaista uvijek dobro izgleda– laserski rezani veliki formati, koji pružaju mogućnost da u svom domu ili poslovnom prostoru stvorite velike, monumentalne površine.

Međutim, ploče iz kolekcije „Magnetic“ idealne su za zidove i podove, a „Pure stone“ pokriva sve to – kao što je savršena kao radna površina u kuhinji. Glatka površina obloga iz ove kolekcije, zaista ogromni formati, predivni uzorci, velika izdržljivost su prednosti postavljanja kamena u kuhinjama.

Njihova svojstva i pouzdanost brenda su ono što čini kvalitetu; trajnost, izdržljivost, visoka protukliznost, antibakterijska tehnologija primijenjena u debeli sloj površine ploče, otpornost na temperature. Prorodni kamen daje interijeru autentičnost i ljepotu koja odiše luksuzom.Kamene obloge su dostupne za narudžbu unutar i van projekta.
Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na; info@design.hr mob. 091 1333 773 www.design.hr

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page