top of page
Search

PROFESIONALNA KUHINJA za Vaš dom

Ako ste veliki ljubitelj kuhanja i uživate u rekreiranju poznatih jela slavnih kuhara, ili pak često imate goste i želite ih impresionirati, a možda i jednostavno sebi olakšati, ali i uljepšati sate provedene kuhajući, onda je ovo kuhinja za VAS!





Pri kupnji pločica, sanitarija i kuhinje želimo da naš uloženi novac uzvrati trajnošću - osim kvalitetom, da se ta trajnost ogleda i u stilu; te tri stvari ne želimo kupovati trendovski, već da to bude klasik koji se može uklopiti u svaki, ili barem u mnoge stilove.





Ipak, premda često pišemo o pločicama koje se mogu uklopiti svugdje, ove kuhinje su druga priča. Ukoliko imate ULTRA moderan dom, ovo neće biti dobar izbor za Vas. Ipak...





Nude i liniju modernih kuhinja, stoga vrijedi baciti oko ako baš niste obožavatelj tradicionalnih interijera.





Vrhunska kvaliteta i mogućnost prilagodbe baš svakog detalja na ovim kuhinjama čar je ILVE proizvoda; Već 50 godina brend ILVE pravi je znalac kada se radi o sustavima u kuhinji; talijanska tvornica prvo je postala nadaleko poznata po vrhunskoj kvaliteti opreme, a vrlo brzo i po dizajnu.





Ipak, tek je prošlo desetljeće obilježilo tu njihovu drugu težnju; nagrade su se počele nizati, a njihov je proizvod prepoznat u kuharskom svijetu; brojni profesionalci su zaljubljenici u njihove aparate kao i kuhinje, a ne koriste ih samo kod kuće, već i u svojim restoranima.





Naime, premda ILVE teži raditi kuhinje za domaćinstva, imaju i profesionalnu liniju, a kvaliteta i dimenzije mnogih njihovih proizvoda za dom zaista može pronaći svoje mjesto u profesionalnoj kuhinji.





Ipak, ono što je njihova prava čar je mogućnost pripreme baš BILO ČEGA - ako ste veliki ljubitelj pizze, jednostavnog jela koje je kod kuće nemoguće pripremiti, a da bude baš kao iz pizzerije, onda je zaista pravi trenutak da promislite o promjeni kuhinje. Ili barem pećnice.





Nas su performanse zadivile, ali nulti faktor koji nas je kupio je stil, mogućnost kombiniranja boja i materijala (nemate pojma koliko je široka paleta s koje možete birati) i u konaćnici činjenica da možete imati kuhinju, to jest kuhinjske aparate kakve nema NITKO.





Jedna takva sitnica koju druge tvornice nemaju može biti veliki as u rukavu mnogim domaćinstvima, ali i malim vinotekama, brunch barovima i sličnim ugostiteljskim objektima koji svakodnevno ili u posebnim prilikama pripremaju hranu, a pritom žele da kuhinja bude atraktivna, izložena kao umjetničko djelo i da dopunjava prostor.





Kuhinje su dostupne za narudžbu.

Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

mob. 091 1333 773




42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page