top of page
Search

Zdravlje i užitak kao dio eksterijera

Uronite u opuštanje kakvo do sada niste osjetili - unutar ili van doma.


Waterwave Spas zasigurno za svakoga ima nešto – ukoliko ste ljubitelj masaže, ukoliko želite smršaviti i velikim koracima se pobrinuti za Vaše zdravlje – ili Vas pak sport opušta – svatko može pronaći nešto za sebe.





Ako mislite da se radi o nepristupačnim cijenama, definitivno ste u krivu. Ipak, ako Vas muči održavanje – opet ćemo Vam olakšati misli – vodu mijenjate jako rijetko, jer ovdje se ne radi o lošem proizvodu koji ne filtrira vodu kako treba ili korisnika trese struja – Waterwave Spas je brend koji vodi računa o kvaliteti koju pruža vlasniku.





Već neko vrijeme tržište obasjavaju svjetla whirlpool bazena koji su postali puno više od onoga što smo naviknuli zvati „jacuzzi“ u slengu. Više to nisu „kade“ koje bućkaju vodu – vlasnik se može prepustiti sjedištu koje je postalo hidromasažna postaja. Ipak, ukoliko to volite – Vaš bazen može i samo „bućkati“ – pametno postavljene mlaznice sa posebno predviđenih mjesta puštaju mjehuriće tako da ne smetaju, a Vi osjetite kako gotovo blaženo plaze uz Vaše tijelo prema površini vode. Ukoliko ste već koristili hot tub kade u prošlosti – onda više nećete izlaziti iz „kade“ s opeklinama, već ćete moći uživati u ugodnoj temperaturi prilagođenoj ljudskome tijelu.





Ublažavanje bolova u leđima u ugodnome okruženju opustit će i Vaš um, osobito ako želite Aroma Therapy dodatak, koji suptilno uljepšava ovo već sanjivo iskustvo.





Posebni sustavi čišćenja i filtracije vode, kao i proizvodi koji se dodaju vodi, smanjuju potrošnju, kao i poseban pokrivač koji onemogućava isparavanje i hlađenje vode.





Ako ste ipak sportski tip i aktivnost Vam pomaže da se opustite, Swimspa bazeni za protustrujno plivanje idealan su izbor. Ono što ih čini posebnima – i definitivno boljima od običnih bazena – je brzina ugradnje, jeftinije održavanje temperature, kao i izmjena vode samo dvaput godišnje – ali i NEOGRANIČENO plivanje.





Ipak, ukoliko želite napraviti nešto za svoje zdravlje, a imate problema sa običnim saunama, savjetovali bi infracrvene saune tvornice Waterwave Spas. Infracrvena sauna je vrsta saune koja koristi svjetlost za stvaranje topline. Obična sauna koristi toplinu za zagrijavanje zraka, što zauzvrat zagrijava vaše tijelo. Infracrvena sauna zagrijava vaše tijelo izravno bez zagrijavanja zraka oko vas.





Općenito, ljudi vole saune jer izazivaju reakcije poput onih izazvanih umjerenom tjelovježbom, poput snažnog znojenja. Infracrvena sauna daje ove rezultate na nižim temperaturama nego obična sauna. To čini infracrvenu saunu izborom za ljude koji ne podnose toplinu saune.





Mnoga su istraživanja proučavala korištenje infracrvenih sauna u liječenju dugotrajnih zdravstvenih problema i pronašla neke dokaze da saune mogu pomoći. Proučavana stanja uključuju visoki krvni tlak, zatajenje srca, demenciju i Alzheimerovu bolest, glavobolju, dijabetes tipa 2 i artritis.





Možda ste čuli za Ice Tubs? Za one koji vole ekstreme, fizičku aktivnost i zdravlje, Waterwave Spas dizajnirali su kupku koja šokira tijelo – što je izvrsno u kombinaciji sa saunom, a može poslužiti i za toplu vodu, ali bez hidromasaže.





Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na; info@design.hr mob. 091 1333 773 www.design.hr







28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page