top of page
Search

San ili stvarnost? Ne znamo ni mi


Ukoliko ste sanjali o zatvorenoj terasi sa namještajem iz bajke i mnoštvom biljaka, ili tražite iznimno kvalitetan namještaj za vrt, prostoran balkon, stražnje dvorište za opuštanje… ponuda brenda Ethimo zasigurno će iz vas izmamiti uzdah.


Nedavno smo započeli suradnju sa talijanskim brendom luksuznog vanjskog namještaja koji od 2009. svijetu otvara novi, mediteranski pogled na opuštanje, uživanje.





Baš svaki komad iz svake kolekcije poziva na iznimno hedonističko iskustvo samog sjedenja ili ležanja; a dizajn, smiren i oku ugodan, kao i prilagodljiv, može promijeniti svaki prostor.





Bez obzira radi li se o privatnom ili ugostiteljskom objektu, poslovnom prostoru, hotelu vili… prisutnost brenda Ethimo sve pretvara u mediteransku utopiju, a toplim bojama donose ljeto u hladan dan. Pazeći na izbor materijala, kao i tekstura i detalja, stvorili su sofisticiran namještaj koji donosi slast luksuza slobodnog vremena.




Nas su osvojili njihovi veliki kreveti za sunčanje koji vas mogu skriti od sunca - ali i od pogleda.




Ipak, kada smo zaronili dublje u istraživanje njihovih proizvoda, otkrili smo bogato more raznolikih komada; njihova ponuda primarno je orijentirana na vanjski namještaj, no lako je pronaći i kolekcije koje mogu biti u eksterijeru - ali ipak jednako tako i u interijeru.




Kvaliteta izrade je nemjerljiva s bilo čim na što možete naići po dućanima, a elegantni, jednostavni stil naprosto klasik budućnosti.






Ako ste ljubitelj prirode, rado tražite okrijepu na suncu, posjetite našu web stranicu i i "Vanjskom namještaju" pretražite Ethimovu ponudu.




Namještaj je dostupan za narudžbu unutar i van projekta. Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na; info@design.hr mob. 091 1333 773 www.design.hr




10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page