top of page
Search

Više od sanitarija

Updated: Nov 14, 2023



Dizajn je u zadnjih deset godina postao važan široj populaciji i prilagođavanje doma svojim navikama, potrebama, ali i usklađivanje s raspoloženjima i estetskim željama postalo je prioritet.


Ipak, tržište dizajna danas nudi niz proizvoda iz mnogih kategorija koje, osim svojim izgledom, podižu kvalitetu života svojom funkcionalnošću.


Kućanski aparati, namještaj i zidne i podne obloge koje ne moramo neprestano popravljati ili mijenjati više su od jedne brige manje koja nam visi nad glavom.



Što se estetike tiče; izbor više nije ograničen i nismo osuđeni na obične stvari; čak najmanje sitnice mogu biti stilizirane, nešto što će nam svakodnevnom uporabom uljepšavati dan barem na razini podsvjesti.



U želji da klijentu prilikom osmišljavanja prostora olakšamo proces, odlučili smo osigurati pristup što većem izboru namještaja (kao i podnih i zidnih obloga, kućanskih aparata, sanitarija, opreme za eksterijer...) - i da dio projekta bude i nabava istog.



To je značilo da nema više uzaludnog obilaženja dućana, već sve možete odabrati iz udobnosti svoga doma.



Pri biranju brendova s kojima želimo surađivati, željeli smo pronaći spoj suvremenog dizajna i funkcionalnosti, održivosti, estetske primamljivosti - ali i poneki komad klasičnog izgleda.



Ipak, ono što je osobito u našoj ponudi je suvremena tehnologija - kompozitni materijali koji pročišćavaju prostor, višenamjenski komadi koji multitaskaju za vas, sastav koji ih čini neuništivima, ali i elegancija koja ostavlja dojam na svakoga korisnika.



Našu ponudu sanitarija možete pregledati i na našoj web stranici - ali smo za vas izdvojili kratki pregled.



Sanitarije su dostupne za narudžbu.



Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

info@design.hr

mob. 091 1333 773

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page