top of page
Search

Za razigrane, ali i za minimaliste





Artera je brend Poljske tvornice dekorativne rasvjete Aldex.





Dugi niz godina kreiraju predivne komade – od zidnih do podnih lampi, gotovo umjetničkih instalacija na plafonu do stolnih svjetljki – po zaista dobrim cijenama.





Nama je bila prva asocijacija, a možda i nekima od vas – kolekcija „Form“ je zasigurno idealan izbor za sve obožavatelje američkog kipara Alexandera Caldera. Najpoznatiji je kao izumitelj mobila, pažljivo uravnoteženih konstrukcija koje se, cijele ili njihovi dijelovi, gibaju pod utjecajem zračnih struja.




Premda je počeo slikajući pejzaže, a kasnije oblikujući crteže u prostoru žicom, njegovi najprepoznatljiviji radovi iz zrele faze su upravo pokretne skulpture sa elementima neobičnih oblika, najčešće u crnoj, crvenoj, plavoj i žutoj.


(A. Calder - gore)



Ukoliko ste obožavatelj umjetnina u svome domu ili poslovnome prostoru – jedna „obična lampa“ zasigurno će se istaknuti u takvome okruženju.




Promišljeno smještanje osvjetljenja prostora u kojem boravimo je vrlo važno – jer se i sami bolje osjećamo u dobroj atmosferi.





Rasvjeta kakva se godinama postavljala na ovim prostorima rijetko je laskala licima koja su najčešće poprimala „izgled zombija“ – dok pravilno smještena rasvjeta – osobito ovako skulpturalna, može obasjati dom toplinom, ukrasiti lica velom topline i time stvoriti ugodniju atmosferu prostora.






Rasvjetna tijela su dostupna za narudžbu unutar i van projekta.

Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na;

info@design.hr

mob. 091 1333 773

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page