top of page
Search

Za sve ljubitelje kuhanja na otvorenom



Već su nam stigli topli dani i sve češće broavimo na otvorenom. Neki vole jednostavan roštilj, neki preferiraju sastavljanje kompleksnijih jela kojima žele impresionirati goste - ali svaka zajednica ima nešto zajedničko; jednu osobu koja je uvijek zadužena za pripremu jela.


OFYR


Kuhinja koja je otporna na vanjske uvjete i jednostavna za čišćenje; to su glavni faktori koje razmatramo pri biranju vanjske kuhinje. Ipak, ono što je uvijek dobrodošlo - estetska privlačnost dizajna.



VIDALI


Kuhanje na otvorenom mnogima je jedna od omiljenih ljetnih aktivnosti, ipak ono može predstavljati određene izazove - osobito ako tražimo trajno rješenje; stoga smo na našoj stranici sklopili smo listu tvornica s kojima radimo i u čije proizvode vjerujemo;

Vidali, Kettal, Ofyr i Vezzdesign.



KETTAL


Nehrđajući dijelovi, antibakterijske radne površine, velik prostor za pohranu, suvremeni dizajn, jednsotavno održavanje i čišćenje, visoka kvaliteta materijala, jednostavno sklapanje i instalacija odlike su kuhinja koje su dostupne preko naše usluge.



VEZZDESIGN


Sada možete pogledati više vanjskih kuhinja u našoj ponudi na web stranici https://www.design.hr/vanjske-kuhinje

Kuhinje su dostupne za narudžbu unutar i van projekta. Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na; info@design.hr mob. 091 1333 773 www.design.hr

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page