top of page
Search

Zdravlje kakvo si možete priuštiti


Dizajn se u današnje vrijeme "uvukao" u sve - do najsitnijih detalja. Tako se dotaknuo i zdravlja.





Waterwave Spas je tvornica hidromasažnih bazena sa sjedištem u Austriji, koja proizvodi protustrujne i hidromasažne bazene, vanjske, unutarnje te infracrvene saune, o kojima želimo reći nešto više.





Infracrvena sauna je vrsta saune koja koristi svjetlost za stvaranje topline. Ova vrsta saune ponekad se naziva daleko infracrvena sauna. Obična sauna koristi toplinu za zagrijavanje zraka, što zauzvrat zagrijava vaše tijelo. Infracrvena sauna zagrijava vaše tijelo izravno bez zagrijavanja zraka oko vas.





Općenito, ljudi vole saune jer izazivaju reakcije poput onih izazvanih umjerenom tjelovježbom, poput snažnog znojenja i ubrzanog rada srca. Infracrvena sauna daje ove rezultate na nižim temperaturama nego obična sauna. To čini infracrvenu saunu izborom za ljude koji ne podnose toplinu saune.





Mnoga su istraživanja proučavala korištenje infracrvenih sauna u liječenju dugotrajnih zdravstvenih problema i pronašla neke dokaze da saune mogu pomoći. Proučavana stanja uključuju visoki krvni tlak, zatajenje srca, demenciju i Alzheimerovu bolest, glavobolju, dijabetes tipa 2 i artritis.





Watewrwave Spas su hidromasažni bazeni s vodenim valovima Swimspas su plemenita i ugodna kombinacija bazena i whirpoola. To omogućuje uživanje u fizičkoj aktivnosti, opuštanju, masaži i wellnessu, u jednom bazenu. Ovisno o modelu, na raspolaganju su ležaljke, sjedala i protuprovalni sustav. Protuprovalni sustav postiže optimalan učinak treninga.





Više od 1.000 bazena, koji su obično na skladištu, dokaz su mogućnosti isporuke i velike potražnje.

​Waterwave Spas predstavljaju luksuz, kvalitetu, inovativnost, ali i zdravlje.





Waterwave Spas hidromasažni bazeni dostupni su preko naše usluge.

Za više informacija možete nas posjetiti u našem salonu ili kontaktirati na; info@design.hr mob. 091 1333 773 www.design.hr

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page